Navijači Zvezde na Banjici (MN press)
Navijači Zvezde na Banjici (MN press)

Delije došle na odbojku! Zvezdine devojke imaju podršku u najvažnijem trenutku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.04.22. | 17:32

Navijači borbu na terenu učinili još zanimljivijom

Nekada je bila sasvim uobičajena situacija da odbojkašice Zvezde sa tribina imaju podršku najvatrenijih navijača. Pamti se atmosfera koju su crveno-bele pristalice pravile u dvorani „Šumice“ kada su na terenu bile Anja Spasojević, Ivana Đerisilo, Maja Ognjenović... Poslednjih godina takva slika baš i ne može da se vidi. Međutim, danas su Delije osetile da su igračice saterane uza zid i da im je potrebna njihova podrška. Ispunili su jednu tribinu na Banjici i šalju im jak vetar u leđa...

Muška ekipa sa Marakane je eliminisana u polufinalu plej-ofa i to baš na domaćem terenu, kada su mnogo veću podršku imali igrači Spartaka, jer su ulogu navijača mnogo ozbiljnije shvatili Subotičani koji su stigli autobusima da bi napravili domaćinski ambijent i pogurali ka finalu ekipu. Očigledno da Delije nisu želele da dozvole da se slično dogodi i sa damama.

Izabrane vesti

Kompletan ambijent su uveličali i navijači sa Uba, koji su organizovano stigli u Beograd kako bi pomogli izabranicama Marijane Boričić da već večeras proslave osvajanje trofeja.

Ub vodi 2:1 u finalnoj seriji protiv Zvezde. Velika borba se vodi i u prvom setu četvrtog meča... Ukoliko trijumfuju Ubljanke odbraniće šampionski tron, a u suprotnom će se igrati majstorica.

Senku na sjajnu borbu u prvom periodu bacila je povreda kapitena Uba Ljiljane Ranković, koja je izvedena sa terena u završnici seta...


tagovi

ŽOK Crvena zvezdaJedinstvo UbDelije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara